ﺗﺠﺰﻪ ﺎه از راهﻫﺎی ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻤﺒﻮد و ﺗﻮﺻﻪ ﻣﺼﺮف ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬاﻣﺤﺴﻮب ﻣﺷﻮد. اﺮ ﻤﺒﻮد ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬا در اﺑﺘﺪای رﺷﺪ ﺗﺸﺨﺺ داده ﺷﻮد، اﻣﺎن اﺻﻼح وﺟﻮد داﺷﺘﻪ و ﻋﻤﻠﺮد و ﻔﺖ ﻣﺤﺼﻮﻻت از دﺳﺖ ﻧﺨﻮاﻫﺪ رﻓﺖ. ﺗﺠﺰﻪ ﺎه ﺗﻨﻬﺎ ﻤﺒﻮد و ﺎ بیش­بود ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬا را ﻧﺸﺎن ﻣدﻫﺪ. ﻫﻨﺎﻣ ﻪ ﻤﺒﻮد ﻋﻨﺼﺮ در ﺗﺠﺰﻪ ﺎه ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪ اﻋﻤﺎل روشﻫﺎی رﻓﻊ ﻤﺒﻮد از ﺟﻤﻠﻪ ﻣﺼﺮف ﻋﻨﺼﺮ ﻏﺬا ﻫﻤﺸﻪ ﻧﻤﺗﻮاﻧﺪ ﻣﻮﺛﺮ واﻗﻊ ﺷﻮد. ﺑﻨﺎﺑﺮاﻦ اﻦ ﻧﺘﺎﺞ ﺑﺸﺘﺮ ﺑﺮای ﺗﺼﻤﻢﺮی درﺸﺖ ﺑﻌﺪی و ﺎ ﺑﺮای ﺳﺎل ﺑﻌﺪ ﻣﺗﻮاﻧﺪ اﺛﺮﺬار ﺑﺎﺷﺪ.ﺗﺠﺰﻪ ﺎه ﻧﻤﺗﻮاﻧﺪ ﺟﺎﻧﺸﻦ آزﻣﻮن ﺧﺎک ﺷﻮد وﻟ ﻫﻨﺎﻣ ﻪ در ﻨﺎر آزﻣﻮن ﺧﺎک اﻧﺠﺎم ﺮد ﻣﺗﻮاﻧﺪ در ﺟﻬﺖ ﺗﻤﻞ ﺗﻮﺻﻪ ﻮدی ﻣﺆﺛﺮ واﻗﻊ ﺷﻮد.ﺗﺠﺰﻪ ﺎه ﺲ از ﺗﻮﺻﻪ و ﻣﺼﺮف ﻮد ﻣﺗﻮاﻧﺪ ﻧﺸﺎن دﻫﺪﻪ ﺗﺎ ﻪ ﺣﺪ ﻣﺼﺮف ﻮد ﻣﻮﺛﺮ واﻗﻊ ﺷﺪه اﺳﺖ.

نحوه ی  نمونه برداری:

اﺑﺘﺪا ﻣﺴﺮ ﻧﻤﻮﻧﻪﺑﺮداری ﺑﻪ ﺷﻞ ﻓﺮﺿ ﻣﺰارع ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﻣﺴﺮ ﻧﻤﻮﻧﻪﺑﺮداری ﺧﺎک زیگزاک اﻧﺘﺨﺎب ﻣﺷﻮد .در ﻫﺮ ﻧﻘﻄﻪ اﻧﺘﺨﺎب ﺷﺪه ﺑﺮای ﻧﻤﻮﻧﻪﺑﺮداری ﻨﺪﻦ ﺑﺮگ ﻪ اﻧﺘﺨﺎب ﻣﺷﻮد .ﻣﻌﻤﻮﻻًﺑﺮگﻫﺎ ﻪ، ﻫﻢ ﺳﻦ و از ﻟﺤﺎظ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪی ﻣﺸﺎﺑﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﻪ اﻧﺪازه واﻗﻌ ﺧﻮد رﺷﺪ ﺮده ﺑﺎﺷﻨﺪ و دور از ﻧﻘﻄﻪ رﺷﺪ ﺎه ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺗﺮﺟﺢ داده ﻣﺷﻮد (ﺗﻨﻬﺎ از ﺑﺮگ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮد ﻧﻪ از ﺳﺎﻗﻪ و رﺸﻪ). از ﺑﺮگﻫﺎی ﻟﻪ و ﺎ ﺎره ﺷﺪه، آﻟﻮده ﺑﻪ آﻓﺎت، ﺑﻤﺎریﻫﺎ و ﺎ ﺳﺎﺮ ﻋﻮارض اﺳﺘﻔﺎده ﻧﺮدد. ﺑﺮای ﻧﻤﻮﻧﻪﺑﺮداری از ﺑﺮگﻫﺎی ﻞآﻟﻮده و ﺎ آﻏﺸﺘﻪ ﺑﻪ ﺧﺎک اﺳﺘﻔاده ﻧﺸﻮد.ﺲ از اﻧﺘﺨﺎب ﻧﻤﻮﻧﻪﻫﺎ، ﺑﺮگﻫﺎ را ﺎﻣﻼً ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮط ﻧﻤﻮده و از آﻧﻬﺎ ﺑﻪ اﻧﺪازه­ای ﻪ ﺎﺖ ﻼﺳﺘ را ﺮ ﻨﺪ، اﻧﺘﺨﺎب ﻣﺮدد. اﺮ ﺑﺮگﻫﺎ ﺧﺲ ﻫﺴﺘﻨﺪ آﻧﻬﺎ را ﺑﺎ ﺎرﻪ ﺎ آب ﺧﺸﻦ ﺧﺸ ﻧﻤﺎﺪ. ﺳﺲ روی ﺴﻪ اﺗﺖ ﺑﺰﻧﺪ و ﻣﺸﺨﺼﺎت ﻣﺰرﻋﻪ، ﺗﺎرﺦ  و ﺳﺎﺮ اﻃﻼﻋﺎت ﻻزم را ﺛﺒﺖ ﻨﺪ. ﻧﻤﻮﻧﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ را ﺟﺪا از ﺪﺮ ﻧﻪ دارﺪ.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها